Wednesday, June 15, 2005

survivalın en önemli kuralı

...survivalın en önemli kuralı
eksik olan ingredienti...
ötekilerin fazlasıyla companse edebilmektir
yani para yok, ne getirir bu,
önce sıkıntı
işsiz güçsüz olma
gezip görememe
ama bunu, psikopat şekil derse,
tercümeye, italyanca çalışmaya vermen lazım
bi fırsat gibi
para yok ama zaman var
daa uzaktaki daa ucuz pazara
yürücen demek ki
su yoksa domates yiicen suyunu sömürücen
bi şekil yapacan
moral bozmadan abi...
Can
Beylerbeyi, Paşabahçe arası anne ve anneanne ile balık, kahve, tatlı, Boğaz, güneş, rüzgar ve bütün bunların hepsi bir arada ve de iyi gitti. Arada bir böyle güzellikler de oluyormuş demek ki. Para pul derdi olmasa keşke, veya en azından herkes adam akıllı bir şekilde bu konu hakkında konuşabilse ... "Keşke"lerin bir numaralı insanı oldum, hale bak sen! Kararsızlıklar yumağı! Zormuş bea! Tabii bir de hastahanede yatan Fulden ve Mete var. Onları düşündükçe ne kadar da şımarık olduğumuz aklıma geliyo, veya ne kadar şanslı olduğumuz. Gerçi gün ola harman ola di mi? -allah korusun- Ama illa ki birileri ölecek, yaralanacak, sakat kalacak, daha fakir daha zengin olacak. Doğal seleksiyon adı üstünde, insan eli değmeden. Bir de kendine şu hayatta o kadar saygı duyacaksın ki, çekip gitmeyi bileceksin yeri geldiğinde, senden önemli hiç bir şeyin olmadığını hatırlayacaksın - daima - ve yoluna devam edeceksin, arkana ve gözyaşına bakmadan. İşte böyle sayın seyirciler. Yayınıma son veriyorum. Whatever is meant for me, i shall obey.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

chere linda,
votre fatalisme me semble avoir ete inspiré,quoiqu'un petit peu, d'un esprit inutilement morbide, qui de temps a autre commet l'inévitable mais aussi inexcusable peché de vous impressionner a tort et a travers.
mais ce malheureux a apparemment oublié de vous chuchoter a l'oreille droite, qu'effectivement la sincerité et la survie ne peuvent se cotoyer, surtout a l'ordre de nos jours.

de deux choses, l'une.

9:17 PM  

Post a Comment

<< Home